Viinasukat

Olen kipeä, mutten niin kipeä. Otin monta poppakonstia kerralla käyttööni, usko voi siirtää..flunssaakin?

Pari vuotta sitten törmäsin hoitomuotoon nimeltä viinasukat. Siinä eestiläisäiti laittoi lapselleen viinasukat. Näytti tehokkaalta ja päätin kokeilla, heti kun seuraavaksi sairastun. Olin tuulettanut ideaa viinasukista kotona äänekkäästi, taisin saada muutaman merkityksellisen katseen, muistelen.

Sitten se tuli, orastava flunssa. Eihän sellainen käy, kipeänä riekkuminen on elämän tuhlausta. Viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana olen ollut pois töistä kaksi kertaa. Työnteko on elämän suola! Jos on toista mieltä, kannattaa harkita alan vaihdosta.

Carmolis-tipat ovat olleet käytössä siitä asti, kun perheessä muut sairastuivat. Kun sitten tauti osui minuunkin, terästäydyin. Kaivoin kaapista vanhat villasukat, soitin miehelleni ja kerroin aikeistani käyttää viinaa väärin, kaadoin sukkiin desin vodkaa ja vedin ne jalkoihin. Tosin ne ja ympäristö oli suojattava muovipussilla ja viritettävä koko komeuden päälle toiset sukat ja Reinot perään. Muutenhan olisi pitänyt olla paikallaan eikä sellainen käy ikilikkujalle alkuunkaan. Kaikenlaista kivaa pitäisi puuhata.

Sanomattakin on kai selvää, että parin tunnin kuluttua, poistaessani sukat jalasta, hajua oli karmea. Mutta jalat, nuo osittaisen toimeentuloni tuojat, olivat pehmeät ja lämpimät. Märät sukat haisivat pussissa ruotsinlaivalle.

Eilen douppasin itseäni myös Auringonhattu-uutteella. Se on ehkä vielä viinaakin pahemman makuista.Lisäksi hieroin Carmolista rintaani ja yliannostelin sitä sokeripalaan, hörpin yrittiteetä ja pukeuduin villatakkiin,-housuihin ja pipoon. Ääni oli seksikästä kähinää (oma ja ystävän tulkinta), jotain tasoitusta sentään.

Kyllä tämä tästä, koska I don’t do drugs! Köhköh..

Kommentti artikkeliin “Viinasukat”
  1. avatar Terhi sanoo:

    Mietinkin, miten viinasukat toimivat. Ilmeisesti kohtalaisella menestyksellä? Mutta onko tauti jo pyyhältänyt ohi?

Jätä kommentti

css.php