Pasilasta päivää..

En voi muuta kuin ottaa lakin päästä ja kumartaa syvään. Voiko TODELLA olla näin hyvin kirjoitettua ja toteutettua sarjaa?Törmäsin siihen aika jälkijunassa, nyt odotan äitienpäivää ja 1.tuotantokautta lahjaksi.

Mikä siinä on, että huumori on muka niin vaikea lajityyppi? Kaveriporukassakin tulee hulvattomia assosiaatioita ja täsmäläppää, tarinoita. Miksei se yllä telkkariin asti, mikä sen kuohitsee siinä välissä? Pasila-sarjan kirjoittajatiimi (kaiketi) on tuoreen mielikuvituksen lisäksi ällistyttävä legioona ihmishahmoja sekä absurdeja tilanteita. Ja kaikkia tyyppejä vilisee elävässä elämässä pilvin pimein!! Viimeksi nauratti näin paljon Hymyhuulissa (ei naurata enää) ja Ketonen ja Myllyrinne Saatananpalvojat-sketsissä.

Aikaisemmin flippailin ohjelman ohi, sehän on piirretty ja katson muutenkin toosaa spartalaisen valikoivasti. Sitten, koska maailmassa toimii karman lait, törmäsin nuoreen mieheen, jonka mielestä olin kuin Reetta Ruusu. Hän suositteli tutustumaan sarjan henkilöhahmoon You tubessa. Ja minähän tutustuin. Vaikka jakso oli kolmessa osassa, hankalasti katsottavissa tietokoneelta, en voinut kuin nauraa ääneen. Osui ja upposi! Heti Facebookiin ja faniksi. Sittemmin olen houkutellut Pasilan pariin myös muita, tosi aikuisia.

Äitienpäivää odotellessa, koska ohjelma-aikana on yleensä muuta puuhaa. Kiitti, Mikko, vinkistä..

2 kommenttia artikkeliin “Pasilasta päivää..”
  1. avatar Heidi Helkiö sanoo:

    Tartteeko minunkin nyt alkaa kattomaan mokomaa…. muuten olen ihan pihalla …

  2. avatar Merja Uotila sanoo:

    Suosittelen, lämpimästi!!

Jätä kommentti

css.php