Randomilla vaan

Tietotekniset taitoni ovat tasoa ’olen käynyt oppikoulua’. Lähettelen sujuvasti sähköpostia, jos Aina ei töki. Lisäilen liitteitä, joita kaikki eivät saa auki. Vista on pop! Olen jopa joskus tehnyt omat kotisivuni (2001) ohjattuna Vanajaveden opistolla ja viime kesänä soittanut bassoa Guitar pro:n avulla. Enää en osaa sivuja avata. Aivan äsken yritin kirjautua ystävän blogiin Google-tilin (?) kautta. Ehdot olivat kolme metriä pitkät ja asiaan ei päästy. ’Kaikki oikeudet kaikkeen ja mitään ei mistään’ oli viestin sisältö. En sitten  viitsinyt kirjautua. Helpompaa mennä suoraan kahville ja kommentoida siinä.

Tiistaina päätin, etten voi enää odotella vaan on tehtävä musikaalille kotisivut. Aika, budjetti ja taidot tiedostaen päädyin suntuubi-sivustoille. Ja siellä ne nyt ovat www.lumiukko.suntuubi.com osoitteessa. En kyennyt niiden toteuttamiseen ilman apuja. Kiitos, Niko, siitä. Vaatimattomana korvauksena sait mikropizzaa ja Pepsi Maxia.

Kyllä minä ihaillen katson kollegoiden tekemiä sivuja. On hienoja taustavärejä, infolaatikoita ja flasheja.

Meilläkin olisi maistiaisiksi videoklipsejä ja musiikkia ja muuta sälää, mutta taidot eivät riitä niiden julkituomiseen ja jakamiseen. Nyt siellä näköttää osoitetiedot ja kuvia. Aneemisethan ne ovat, mutta ajatus välittyy. Kotikutoista, aitoa ja sydämellä.

Nyt lähden maalaamaan kulisseja. Ihan käsityönä. Apuina suti, käsi ja silmät. Ensin menen kuitenkin lenkille, omin jaloin ja kuuntelen iPodista vaivalla ulos saamaani musiikkia. Sen asentamiseen meni yli viikko..

2 kommenttia artikkeliin “Randomilla vaan”
  1. avatar Heidi sanoo:

    Olen kateellisena ihaillut sua, kun sä osaat jo käyttää iPodia. Mä en edes tiedä mikä kapistus se on.

  2. avatar Merja U sanoo:

    😀 jännä laite. Sieltä kuuluu mm. Apulantaa ja muita elämän välttämättömyyksä. Rokrok!

Jätä kommentti

css.php