Lispetti purkaa viikonloppuaan

Nainen pyyhkii patonginmuruja rinnuksiltaan. Ajatuksissaan hän on hotkaissut koko metrisen, täytetyn falloksen. Hän miettii ystäväänsä Viviä. Uimahallissa oli mennyt hyvin ja muutamia potentiaalisia katseita ja jopa yksi ponteva taputuskin oli vaihdettu. Tsemppiä, olkapäähän osunut, siis.

Vivi on mahtava tyyppi, sinkku, yksinhuoltaja, kaunis, viisas ja ennen kaikkea kätevä käsistään. Hän aloitti sinkkuilun omasta vuokrayksiöstä kasaamalla Ikean ruokapöydän ja kaksi tuolia. Nyt Vivi on ostanut oman asunnon ja päätti näyttää, kuinka naiset tekevät remontin, keittiöremontin! Jestas, kun kaappia nousi seinälle ja legendaa lensi. Silokonit vain heiluivat, kun tytöt tarttuivat meisseleihin. Keittiökaapistot paikalleen ja sillä siisti. Uroita ei huolittu niihin talkoisiin. Latua, perkele.

Ikea, yksineläjänaisen pelastaja!

Lispetti on ollut viikonloppuna juhlimassa viisikymppisiä. Valvomisesta hän on vieläkin uupunut. Ei jaksaisi millään ja pitäähän siellä maistella kaikki tarjottavat herkut. Närästää, eikä siihen Samarin nyt auta. Miehen kuullen ei viitsi röyhtäillä, hänen illuusionsa saattaisi särkyä. Naiset eivät piere eivätkä käy isolla asialla.  Täytynee siirtyä toiseen huoneeseen, Lispetti miettii kupla kurkussaan.

Sisko soitti aamulla ja muistutti, että voisin jo katsoa onko niitä uusia perunoita omasta takaa. Hän oli myös muistuttanut keväällä, että istuttaisin ne perunat. Jääkaapissa kun oli pitkäituisia Van Gogheja.

Mies oli luvannut viime kesänä Lispetille kasvimaan. Innoissaan he olivat sen tekoon ryhtyneet. Mies maansiirtokoneella ja Nainen kukkahansikkaissaan. Vadelmalle pitkät rivit, mustaherukkaa ja tietysti hyötypuutarhapenkit. Siinä lepäsivät kauniissa riveissä sipulit, herneet, salaatit ja muut kesäherkut. Lispetti ei raaskinut niitä kuitenkaan syödä. Olivat niin kauniita nuo Lollo Rossot ja muut koristeelliset kasvit. Ja olisiko se niin hygieenistäkään? Lintuja lennellyt kasvisten ylitse koko kesän. Tänä keväänä sitten aivan unohtui koko villitys. Perunoita on kaksi riviä, siinä se. Eikä sieltä rikkaruohojen seasta paljon mitään selvää saakaan. Aika suuritöinen tuollainen puutarha.

– Senhän voi ajaa ruohonleikkurilla ja pitää nurmikenttänä. Onhan sekin luomua, Lispetti pohtii Miehelle ääneen.

Mies kääntää lehdestä sivua, mutta vilkaisee vaimoaan ja pyyhkäisee majoneesi-kurkku-seosta tämän decolte-alueelta. Mies hymyilee ja taputtaa tammaansa. Lispetin puhelin soi.

– Sisko, voi mennä hetki, Lispetti infoaa Miestä. Tämä heittää lentosuukon ja lähtee töihinsä.

Sisarukset puhuvat hetken asiaa puhelimessa. Sisko on lähdössä taas Kreikkaan viikoksi. Lispettiä jo ahdistaa ajatus, ettei voi puhua tämän kanssa niin pitkään aikaan. Lispetti kertoo viikonlopun juhlista ja Vivin kuulumisista. Yhdessä pohditaan sukua ja muistellaan omaa CCR- ja Hurriganes-aikaa, vaihdetaan keittokirjavinkkejä ja kikatetaan teinien toilailluille. Siskolla on pakasteessa Vodkaa pullollinen, tai no pohjat enää. Puteliin on Post It-tarralla liimattu viesti: ’ Tytöt, fysikaalinen kysymys: Voiko alkoholi haihtua?’ Tytöt eivät ole halunneet kommentoida asiaa. Sisko myös ihmetteli, mitähän tyhjä olut-tölkki teki lapsen likapyykkikorissa? Lispetin mielestä pillifarkut ovatkin jo alkaneet näyttää ihan kivoilta. Pitäisiköhän? Demissäkin näkyi olevan hiukan kulutettuja malleja. Sellaisethan voisi vaikka tuunata. Hmm.. Siskokset jäävät purkamaan tuntojaan ja miettimään muotia. Heidän mielestään Hynynen on ihku ja A.Stubb superhottis..

Saldo: puheminuutteja yhteensä 233 ja tekstiviestejä.. mitä?..vain 38?

Kommentti artikkeliin “Lispetti purkaa viikonloppuaan”
  1. avatar Terhi sanoo:

    ”Puteliin on Post It-tarralla liimattu viesti: ’ Tytöt, fysikaalinen kysymys: Voiko alkoholi haihtua?’ Tytöt eivät ole halunneet kommentoida asiaa.”

    Päivän paras! 🙂

Jätä kommentti

css.php