Lispetin hurahdus numero 590/2000-luku

                      Kyllä. Lispetti ei olisi aito Lispetti ellei Sami Saari olisi hurmannut häntä hurahdushybrikseen. Netistä hän tilasi kaikki irtoavat Saaren levyt (1kpl) ja katsoi You Tubesta klipsit sekä varasi kirjastosta kaikki muut levyt (4kpl), koska hyllyssä olevat eivät enää soineet priimasti ja osa oli tietysti kaseteilla eikä kansia löydy mistään. Kirjaston ilmoituksen tullessa, hän ajoi 16 kilometriä suuntaansa hakemaan levyjä, mutta luonnollisesti kirjasto oli kesäaikaan mennyt kiinni jo tuntia aikaisemmin. Lispet oli yllättäen myöhässä. Ja hän kun uhmasi katsastuskieltoa, ja bassokuviot villisti pääkopassa jympsyttäen, suunnaten kylille. Pettymys! Seuraavana päivänä haku jo onnistuikin. Nyt auto oli yritetty katsastaa, mutta oli menossa hitsattavaksi (!, Iu, helmassa reikä), joten selitys kelvannee potentiaaliselle Poliisille. 

 – Sun pitää ottaa vähän iisimmin, lauloi Sami.
– Mä teen oikein, vielä jonain päivänä mä lupaan sen, vastasi Lispetti.

 
Musiikki valtaa tilaa. Lissu tanssii lanteet keinuen. Ja niin laulaa myös Sami: Lanteillaan tuo nainen minut mukanansa kuljettaa. Mä en haluu mut mun on pakko kulkee mukana..


  Lispetti on tanssin pyörteissä itsekseen keittiössä. Pieni pysähdys, hienot sanat, paitsi miten niin se ei halua mut on pakko? Joku miesten käsittämätön macho-heitto. Hitsi, kravatista kiinni tai vyönsoljesta.


 Lispetti on tanssin pyörteissä itsekseen keittiössä. Pieni pysähdys, hienot sanat, paitsi miten niin se ei halua mut on pakko? Joku miesten käsittämätön macho-heitto. Hitsi, kravatista kiinni tai vyönsoljesta. Tiskaaminen kulkee ja Nainen on sukeltanut sfääreihin. Orastava henkinen tyhjiö täyttyy. Välillä Lispetin tiskiharja muuttuu saksofoniksi. Se soi nuotilleen. Beba heiluu. Kesäkeittokattilan reunoihin jymähtäneet tillit ja sipulinvarret irtoavat kuin itsestään. Kukallinen rätti liippaa kaakelit suitsait. Miksei muuten ’Spik et span’in nimi ollut Suitsait?


 Lispetti on tanssin pyörteissä itsekseen keittiössä. Pieni pysähdys, hienot sanat, paitsi miten niin se ei halua mut on pakko? Joku miesten käsittämätön macho-heitto. Hitsi, kravatista kiinni tai vyönsoljesta. Tiskaaminen kulkee ja Nainen on sukeltanut sfääreihin. Orastava henkinen tyhjiö täyttyy. Välillä Lispetin tiskiharja muuttuu saksofoniksi. Se soi nuotilleen. Beba heiluu. Kesäkeittokattilan reunoihin jymähtäneet tillit ja sipulinvarret irtoavat kuin itsestään. Kukallinen rätti liippaa kaakelit suitsait. Miksei muuten ’Spik et span’in nimi ollut Suitsait? Kolmas levy lähtee pyörimään.Lispetti on tanssin pyörteissä itsekseen keittiössä. Pieni pysähdys, hienot sanat, paitsi miten niin se ei halua mut on pakko? Joku miesten käsittämätön macho-heitto. Hitsi, kravatista kiinni tai vyönsoljesta. Tiskaaminen kulkee ja Nainen on sukeltanut sfääreihin. Orastava henkinen tyhjiö täyttyy. Välillä Lispetin tiskiharja muuttuu saksofoniksi. Se soi nuotilleen. Beba heiluu. Kesäkeittokattilan reunoihin jymähtäneet tillit ja sipulinvarret irtoavat kuin itsestään. Kukallinen rätti liippaa kaakelit suitsait. Miksei muuten ’Spik et span’in nimi ollut Suitsait? Kolmas levy lähtee pyörimään.


Tuntisitko mun ääneni muiden joukosta
Tuntisitko mun nimeni sanomatta
Olisinko sinulle vain joku ihminen
vai yksi ja ainoa
Ainutkertainen
Lispetti on tanssin pyörteissä itsekseen keittiössä. Pieni pysähdys, hienot sanat, paitsi miten niin se ei halua mut on pakko? Joku miesten käsittämätön macho-heitto. Hitsi, kravatista kiinni tai vyönsoljesta. Tiskaaminen kulkee ja Nainen on sukeltanut sfääreihin. Orastava henkinen tyhjiö täyttyy. Välillä Lispetin tiskiharja muuttuu saksofoniksi. Se soi nuotilleen. Beba heiluu. Kesäkeittokattilan reunoihin jymähtäneet tillit ja sipulinvarret irtoavat kuin itsestään. Kukallinen rätti liippaa kaakelit suitsait. Miksei muuten ’Spik et span’in nimi ollut Suitsait? Kolmas levy lähtee pyörimään.
Lispetti kävelee olohuoneeseen, ottaa hampaillaan kiinni Miehen korvalehdestä ja kuiskaa jotakin. Mieskin herää TV-tuolistaan, hymyilee ja seuraa lanteita..
 

Lispetti on tanssin pyörteissä itsekseen keittiössä. Pieni pysähdys, hienot sanat, paitsi miten niin se ei halua mut on pakko? Joku miesten käsittämätön macho-heitto. Hitsi, kravatista kiinni tai vyönsoljesta. Tiskaaminen kulkee ja Nainen on sukeltanut sfääreihin. Orastava henkinen tyhjiö täyttyy. Välillä Lispetin tiskiharja muuttuu saksofoniksi. Se soi nuotilleen. Beba heiluu. Kesäkeittokattilan reunoihin jymähtäneet tillit ja sipulinvarret irtoavat kuin itsestään. Kukallinen rätti liippaa kaakelit suitsait. Miksei muuten ’Spik et span’in nimi ollut Suitsait? Kolmas levy lähtee pyörimään.Lispetti kävelee olohuoneeseen, ottaa hampaillaan kiinni Miehen korvalehdestä ja kuiskaa jotakin. Mieskin herää TV-tuolistaan, hymyilee ja seuraa lanteita.. Päällä: aamutakki, vihreä

Toive: Sun täytyy ottaa vähän iisimmin.

Jätä kommentti

css.php